Print

Kunnes kuolen -digisingle ilmestyy 6.9.!

on .

Julkaisupäivä: 6. syyskuuta 2010
Levy-yhtiö: Hype Records

22.9.2010 julkaistavan Tule tyttö –levyn kolmas sinkku, ”Kunnes kuolen”, ilmestyy digisinkkuna 6.9.10. Äänite löytyy tuolloin kattavasti nettilataamoista.

Kappale edustaa Eurooppa 3:n raskainta soundia tuoden monipuolisuutta uuden levyn kokonaisuuteen. Kappaleen melko raskaasta otteesta huolimatta V.V.:n luonteeltaan hento lauluääni toimii luontevasti, sekä levyllä että livenä.

Laulun tunnelma sijoittuu autiomaan tuskaiseen yksinäisyyteen, haudalle ja kuolleiden kaupunkiin. Tuskaisuutta hallitsee kuitenkin päättäväisyys periksi antamattomuudesta ja unelma jostain paremmasta, sateesta kuivuuden keskellä ja lähteestä janoon kuolevalle.

Laulu äänitettiin lievän särön ja putkiradioefektin läpi, mutta V.V.:lle ominainen soundi on silti hyvin tunnistettavissa. Levylle jäi B-osan laulun ensimmäinen demo-otos, joka oli tarkoitus laulaa myöhemmin huolella, mutta kovalla yrittämisellä ei enää saavutettu sitä tunnelmaa, joka on kuultavissa spontaanissa otoksessa.

Keikoilla kappale on soitettu toisena enkorena ja sen esittäminen on ollut erittäin mieluisaa, laulu tuntuu luontevalta ja tietty rupisuus löytyy livenäkin.

Koekuunteluissa tämä kappale on selvästi noussut esiin ja saanut paljon huomiota, kuten Tule tyttö –kappale.